Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Про нас
Про журнал
Редакційна колегія
Процес рецензування
Редакційний банер
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Заява про конфіденційність
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 4 (2025)
Том 3 № 4 (2025)
DOI:
https://doi.org/10.31548/4.2025
Опубліковано:
2025-12-22
Харчові технології
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПРІСНОВОДНИХ ТА МОРСЬКИХ ГІДРОБІНТІВ
Іван Миколайович Баль, Руслан Володимирович Кононенко, Наталія Володимирівна Голембовська, Олександр Петрович Каніщев, Максим Віталійович Рябовол (Автор)
7-16
PDF
ВПЛИВ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ НА МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ НАТУРАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТАТІВ
Вікторія Костянтинівна Кулик, Оксана Анатоліївна Штонда (Автор)
17-29
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ МОЛОЧНОКИСЛОЇ МІКРОФЛОРИ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ СОЛЕНОЇ РИБИ CLARIAS GARIEPINUS
Ярослав Олександрович Кислиця , Аліна Анатоліївна Менчинська, Світлана Григорівна Даниленко (Автор)
30-39
PDF
ФОРМУВАННЯ ЛАМЕЛЯРНОЇ СТРУКТУРИ ЕМУЛЬСІЙ НА ОСНОВІ ГІДРОЛІЗОВАНОГО ЛЕЦИТИНУ ТА СТЕАРАТУ САХАРОЗИ
Мар'яна Тарасівна Овчарук , Оксана Анатоліївна Топчій , Алла Богданівна Петрина (Автор)
40-51
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ОЖИНОВОГО ПЮРЕ НА ЯКІСТЬ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНУ СТАБІЛЬНІСТЬ СОЄВОГО ЙОГУРТУ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
Олександр Григорович Панасюк, Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко, Ігор Миколайович Устименко, Галина Арсенівна Толок, Анастасія Тарасівна Лялик (Автор)
52-61
PDF
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛОГО АМУРА (CTENOPHARYNGODON IDELLA) ЯК СИРОВИНИ ДЛЯ ПРОДУКТІВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Лі Сюй , Аліна Анатоліївна Менчинська (Автор)
62-71
PDF (англійська)
ОГЛЯД НАУКОВОГО ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЯХ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
Максим Анатолійович Власенко , Іван Миколайович Баль , Руслан Володимирович Кононенко , Наталія Володимирівна Голембовська , Сергій Олегович Лебський (Автор)
72-83
PDF
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ КЛІТКОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ТА СТАБІЛЬНОСТІ ПРОДУКТУ
Оксана Анатоліївна Топчій , Тарас Володимирович Буячок , Юлія Петрівна Крижова , Ольга Анатоліївна Чернюшок, Євгенія Андріївна Шубіна (Автор)
84-98
PDF
НАСІННЯ ЧІА, КІНОА ТА ЛЬОНУ ЯК ФУНКЦІОНАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ СИРКОВИХ ПАСТ
Семен Володимирович Толок (Автор)
99-112
PDF
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ СКЛАДОВОЇ УЛЬТРАЗВУКОВОГО ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ
Ірина Миколаївна Берник , Ігор Олегович Драчук (Автор)
113-124
PDF
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ПРЕСУВАННЯ НА ОКИСНУ СТАБІЛЬНІСТЬ ЛЛЯНОЇ ОЛІЇ
Максим Миколайович Гудзенко , Віктор Володимирович Сарана , Зінаїда Андріївна Бурова , Дмитро Володимирович Горенков (Автор)
125-139
PDF
Мова
English
українська
Зробити подання
Зробити подання