Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Редакційний банер
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 3 (2025)
Том 3 № 3 (2025)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.3.2025
Опубліковано:
2025-09-25
Харчові технології
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА ІНГРЕДІЄНТІВ У БІОТЕХНОЛОГІЇ СИРОВ'ЯЛЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ
Ігор Миколайович Устименко, Михайло Іванович Соломчук, Микола Станіславович Ніколаєнко, Марина Вікторівна Назаренко (Автор)
7-14
Pdf
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЕРЕВИНИ ДУБУ У ВИНОРОБСТВІ
Олександр Васильович Василик, Едуард Робертович Городецький (Автор)
15-33
PDF
МАТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ КИТАЙСЬКИХ ПИВНИХ КОВБАС ЗА ВМІСТОМ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН
Ігор Павлович Паламарчук, Fu Yuanxia, Максим Миколайович Гудзенко, Павло Павлович Паламарчук (Автор)
34-48
PDF
КОМПЛЕКСНА МОДЕЛЬ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ: СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД
Тетяна Вікторівна Бровенко, Юлія Володимирівна Слива, Олена Борисівна Любенок, Ольга Леонідівна Литвиненко, Ірина Юріївна Сівова (Автор)
49-62
PDF
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПЕКТИНОВМІСТНИХ ПАСТ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ
Наталія Михайлівна Муштрук (Автор)
63-79
PDF
ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОЇ ГУЩІ У ТЕХНОЛОГІЯХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ
Валерій Олександрович Сукманов, Олексій Миколайович Комар, Олександр Валерійович Сукманов, Ірина Анатоліївна Ліхоліп (Автор)
80-98
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РИБНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ДОДАВАННЯМ ПИВНОЇ ДРОБИНИ МЕТОДОМ ПРОФІЛЮ ФЛЕЙВОРУ
Олександр Сергійович Андрощук, Наталія Володимирівна Голембовська (Автор)
99-109
PDF
КИСЛОМОЛОЧНИЙ ПРОДУКТ НА ОСНОВІ КЕФІРУ З ДОДАВАННЯМ ЖУРАВЛИНИ
Таїсія Миколаївна Рижкова, Світлана Григорівна Даниленко, Валерій Володимирович Бондарчук, Ганна Леонідівна Лисенко, Ірина Михайлівна Гейда, Ірина Миколаївна Боднарчук (Автор)
110-121
PDF
ВПЛИВ РАСИ ДРІЖДЖІВ І ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГРУНТІВ НА АРОМАТИЧНИЙ КОМПЛЕКС ПЛОДОВИХ ДИСТИЛЯТІВ НА ПРИКЛАДІ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Олександр Сергійович Луканін, Наталія Борисівна Мельник (Автор)
122-136
PDF
Мова
English
українська
Зробити подання
Зробити подання