Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (2024)
№ 2 (2024)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.2.2024
Опубліковано:
2024-05-29
Весь випуск
2(2024)
Харчові технології
Жирнокислотний склад м’ясних снеків з додаванням продуктів бджільництва
Артем Дмитрович Антонів (Автор)
7-15
PDF
Дослідження технологічних властивостей житнього та пшеничного борошна
Аліна Корженівська, Світлана Даниленко (Автор)
16-24
PDF
Обґрунтування використання купажованої олії в технології продукту молочно-рослинного безлактозного
Лариса Баль-Прилипко, Ігор Устименко, Наталія Слободянюк, Галина Толок, Олександр Панасюк (Автор)
25-35
PDF
Оцінка якості та харчової цінності м’ясних снеків
Ігор Паламарчук, Михайло Муштрук, Оксана Штонда (Автор)
36-43
PDF
Розроблення рецептур десерту медового оздоровчого призначення
Владислав Ігорович Чечітко, Леонора Олександрівна Адамчук (Автор)
44-54
PDF
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання