Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 4 (2024)
№ 4 (2024)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.4.2024
Опубліковано:
2024-11-29
Харчові технології
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ТА СИРОВАТКОВОГО НАПОЮ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ОБЛІПИХИ
Акакі Бокерія, Олександр Савченко, Софіо Джнеладзе, Ігор Устименко, Олена Гамбарашвілі (Автор)
7-17
PDF
НАПІЙ НА ОСНОВІ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ З ОВОЧЕВИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ
Надія Новгородська , Ірина Берник (Автор)
18-27
PDF
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ ЗА ВИРОБНИЦТВА СИРОВ’ЯЛЕНИХ М’ЯСНИХ ПЛАСТІВЦІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ
Олександр Каніщев (Автор)
28-36
PDF
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ІРЛАНДСЬКИХ СКОНІВ ІЗ ПОКРАЩЕНОЮ БІОЛОГІЧНОЮ ЦІННІСТЮ
Артем Антоненко , Галина Толок , Тетяна Бровенко , Антоніна Ратушенко , Артем Горкун (Автор)
37-46
PDF
РОЗРОБКА СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА РОСЛИННІЙ ОСНОВІ З ВИСОКИМ УМІСТОМ ПОВНОЦІННОГО БІЛКА
Юрій Кушнір (Автор)
47-55
PDF
ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ, ЗБАГАЧЕНИХ ХЛОРЕЛОЮ
Людмила Кулакова (Автор)
98-105
PDF
Громадське здоровꞌя
ВПЛИВ СПОЖИВАННЯ ПРОБІОТИЧНОГО ЙОГУРТУ «КАРПАТСЬКИЙ» НА ІМУННИЙ ЗАХИСТ ВІД СЕЗОННИХ РЕСПІРАТОРНИХ ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ
Олег Швець , Лариса Баль-Прилипко , Олександр Мартинчук , Дмитро Савчук (Автор)
56-68
PDF
РОЗЛАДИ ХАРЧОВОЇ ПОВЕДІНКИ У ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ ЯК КОМПЛЕКСНА ПРОБЛЕМА ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я: РИЗИКИ, ТЕНДЕНЦІЇ, МЕНЕДЖМЕНТ
Альона Альтанова , Світлана Салтанова , Наталія Слободянюк (Автор)
69-97
PDF
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання