Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (2024)
№ 1 (2024)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.1.2024
Опубліковано:
2024-04-25
Весь випуск
1(2024)
Харчові технології
Аналіз можливостей застосування морських водоростей та продукції з них під час виробництва харчових продуктів
Людмила Кулакова, Юлія Слива (Автор)
7-19
PDF
Оцінка екологічної безпеки та технологічних характеристик цикорію за результатами мікробіологічних та дериватографічних досліджень
Інна Попова , Володимир Василів , Ігор Паламарчук , Наталія Муштрук , Олексій Кукла (Автор)
20-38
PDF
Обґрунтування використання нетрадиційної рослинної сировини в технології варених ковбасних виробів геродієтичного призначення
Лариса Баль-Прилипко, Микола Ніколаєнко , Ігор Устименко, Дмитро Журенко , Богдана Леонова (Автор)
39-53
PDF
Дослідження використання кокосового борошна в технології пшеничного хліба
Анастасія Тарасівна Лялик, Людмила Анатоліївна Бейко, Родіон Станіславович Рибчинський, Христина Юріївна Кравченюк, Максим Віталійович Рябовол (Автор)
54-63
PDF
Оцінювання сировини для розроблення рецептур десерту медового оздоровчого призначення
Владислав Ігорович Чечітко, Леонора Олександрівна Адамчук (Автор)
64-76
PDF (Англійська)
Застосування технології sous vide у виробництві м’ясних снеків
Артем Дмитрович Антонів (Автор)
77-88
PDF
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання