Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 3 (2024)
№ 3 (2024)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.3.2024
Опубліковано:
2024-08-30
Весь випуск
3(2024)
Харчові технології
Оптимізація процесу виробництва гарбузової пектинової пасти
Наталія Муштрук (Автор)
7-17
PDF
Утилізація відпрацьованих олій як перспективний метод виробництва дизельного біопалива
Роман Чуюк, Михайло Муштрук (Автор)
18-34
PDF
Технологія приготування та визначення властивостей квасу із столового буряка для використання у хлібопеченні
Ростислав Кравченюк, Ігор Стадник (Автор)
35-46
PDF
Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів
Микола Кухтин, Орися Цісарик , Володимир Салата , Галина Коваль , Віра Климик (Автор)
47-58
PDF
Мінімізація втрат споживчої якості при зберіганні плодів вишні під час гідроохолодження та захисної композиції
Ірина Іванова, Марина Сердюк, Ірина Кривонос , Ольга Зіновʼєва, Сергій Басанець (Автор)
59-74
PDF
Амінокислотний склад консерви другої страви підвищеної харчової цінності
Лариса Баль-Прилипко , Микола Ніколаєнко , Ігор Устименко, Наталія Голембовська, Кирило Петриченко (Автор)
75-83
PDF
Розроблення рецептур варених ковбасних виробів збагачених хлорелою
Людмила Кулакова, Юлія Слива (Автор)
84-93
PDF
Методологія сенсорного аналізу в удосконаленні технології консервованих фруктових напоїв
Тетяна Манолі, Тетяна Афанасьєва, Олександр Василик, Олена Мирошніченко, Олександр Баришев , Яна Баришева (Автор)
94-107
PDF
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання