Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (2023)
№ 1 (2023)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.1.2023
Опубліковано:
2023-12-01
Весь випуск
1(2023)
Фізична культура і спорт
Підвищення рівня фізичної підготовленості гравців чоловічої студентської команди з волейболу
Микола Олександрович Вишневський, Андрій Юрійович Стороженко (Автор)
7-20
PDF
Врахування індивідуального підходу до тренування спортсменок в ігрових видах спорту (на прикладі баскетболу, волейболу та футзалу)
Ірина Михайлівна Євтушенко, Олена Володимирівна Буток, Олена Володимирівна Отрошко, Андрій Юрійович Стороженко (Автор)
21-36
PDF
Харчові технології
Напої з використанням екстрактів лікарської рослинної сировини
Марія Михайлівна Жеплінська, Михайло Михайлович Муштрук, Володимир Павлович Василів, Костянтин Володимирович Горенков (Автор)
37-48
PDF
Дослідження використання харчової емульсії та ксантанової камеді у складі йогурту з купажованою олією
Ігор Миколайович Устименко, Наталія Михайлівна Слободянюк, Олександр Аркадійович Савченко, Галина Арсенівна Толок, Оксана Станіславівна Пилипчук (Автор)
49-62
PDF
Інтегрована система управління технологічними процесами для ефективного та безпечного виробництва молочних продуктів з урахуванням ресурсозбереження
Тетяна Вікторівна Розбицька, Галина Арсенівна Толок, Сяовей Лю, Людмила Миколаївна Тищенко, Олександр Аркадійович Савченко (Автор)
63-81
PDF
Громадське здоровꞌя
Європейський досвід здорового харчування: стратегії та практики
Тетяна Вікторівна Бровенко, Артем Васильович Антоненко, Родіон Станіславович Рибчинський, Сергій Васильович Шаповалов, Дарина Володимирівна Риженко (Автор)
82-95
Технологія функціональних десертних страв з апіпродуктами
Артем Васильович Антоненко, Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко , Тетяна Вікторівна Бровенко, Світлана Михайлівна Пересічна, Артем Олександрович Горкун (Автор)
96-107
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання