Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 2 (2025): ЗДОРОВʼЯ ЛЮДИНИ І НАЦІЇ
Том 3 № 2 (2025): ЗДОРОВʼЯ ЛЮДИНИ І НАЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.31548/
Опубліковано:
2025-06-10
Харчові технології
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ ПАШТЕТІВ ІЗ ДОДАВАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Владислав Дорожко, Наталія Голембовська (Автор)
7-18
PDF
МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС ІЗ РОСЛИННИМИ БІЛКАМИ
Оксана Чепурна, Оксана Штонда (Автор)
19-30
PDF
ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РОЗРОБЛЕННЯ РЕЦЕПТУР ПЕКТИНОВМІСНИХ ПАСТ
Наталія Муштрук , Михайло Муштрук (Автор)
31-46
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ПЮРЕ З ЯГІД ЧОРНИЦІ ТА ТАКСИФОЛІНУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СОЄВОГО ЙОГУРТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Ігор Устименко, Олександр Панасюк (Автор)
47-56
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ЩОДО ФАРБУВАННЯ ЦИТОЛОГІЧНИХ І ГІСТОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ТА М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
Інна Близнюк , Юлія Лозовська , Юлія Бреус , Юрій Медвєдєв , Аліна Менчинська (Автор)
57-65
PDF
ПІДХОДИ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ У ЗАКЛАДАХ ХАРЧУВАННЯ
Тетяна Бровенко , Лариса Семенюк , Артем Удод , Олександр Вергелес (Автор)
66-80
PDF
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГЧНОЇ ЦІННОСТІ МАФІНІВ
Любов Ткаченко, Олена Очколяс, Анастасія Іванюта, Ірина Харсіка, Ірина Момот (Автор)
81-92
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ НАТУРАЛЬНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Вікторія Кулик , Оксана Штонда , Наталія Слободянюк, Наталія Голембовська, Інна Стецюк (Автор)
93-104
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ РИБНИХ ПАСТ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ВПРОДОВЖ ЗБЕРІГАННЯ
Іван Баль (Автор)
105-113
PDF
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання