Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Здоров'я людини і нації
Головна
Оголошення
Подати статтю
Подати статтю
Редакційні збори (вартість публікації)
Умови публікації
Поточний випуск
Архіви
Редакційна колегія
Про нас
Про журнал
Процес рецензування
Заява про конфіденційність
Політика антиплагіату
Публікаційна етика
Конфлікт інтересів
Політика скарг та відкликання публікацій
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 1 (2025)
Том 3 № 1 (2025)
DOI:
https://doi.org/10.31548/humanhealth.1.2025
Опубліковано:
2025-04-02
Весь випуск
PDF
Харчові технології
СТВОРЕННЯ СЕНСОРНОГО ПРОФІЛЮ УКРАЇНСЬКИХ СИДРІВ
Тетяна Манолі , Тетяна Афанасьєва, Олександр Василик, Яна Баришева, Гліб Каплан (Автор)
7-20
PDF
АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ РИБНОГО РИНКУ УКРАЇНИ
Олександр Андрощук, Наталія Голембовська (Автор)
21-36
PDF
ВПЛИВ ВЛАСТИВОСТЕЙ КВАСУ ЗІ СТОЛОВОГО БУРЯКА НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Ростислав Кравченюк, Ігор Стадник (Автор)
37-49
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАГУВАННЯ НА МАКРОЕЛЕМЕНТИ ТА ОРГАНІЧНІ КИСЛОТИ З ЕКСТРАКТІВ ЛІКАРСЬКОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Марія Жеплінська, Володимир Василів, Костянтин Горенков, Надія Зубар (Автор)
50-60
PDF
ПЛАН НАССР ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Тетяна Бровенко (Автор)
61-72
PDF
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ЯЛОВИЧИХ КОНСЕРВІВ ІЗ М`ЯСА КАТЕГОРІЇ DFD
Юрій Медвєдєв (Автор)
73-87
PDF
АФРИКАНСЬКИЙ СОМ (CLARIAS GARIEPINUS) ЯК ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ ПРОДУКТІВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Ярослав Кислиця , Аліна Менчинська (Автор)
88-99
PDF
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ЗБАГАЧЕНИХ ХЛОРЕЛОЮ
Людмила Кулакова, Юлія Слива (Автор)
126-134
PDF
Громадське здоровꞌя
МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В НУТРИЦІОЛОГІЇ
Олександр Мартинчук, Лариса Баль-Прилипко , Олег Швець, Альона Альтанова (Автор)
100-125
PDF
Мова
English
Українська
Зробити подання
Зробити подання